Try Swimrun

Try swimrun är en ”träningstävling” som kommer arrangeras 4 måndagskvällar under sommaren. på Try Swimrun kombinerar man simning och löpning under samma tävling/träning utan växlingar som tex i triathlon! En snitslad bana tar deltagarna genom skog och över vatten. Try swimrun är ca. 9300m Långt uppdelat på tre varv om ca. 600m öppetvatten simning och 2500m traillöpning/varv. Man simmar och springer om vartannat, i ett sträck, med skor och våtdräkt på hela tiden. Dolme och paddlar är tillåtet och starten är gemensam.
Det kommer finnas en enklare tidtagning vid målgång, samt dryck och energi längs banan.

Try swimrun är en singeltävling du anmäler dig alltså inte i lag! Tävlingen sker på egen risk men funktionärer kommer att finnas runt banan!

Numrerad badmössa lämnas ut vid avprickningen på plats senast 30min innan start och efter målgång är det prisutdelning med hederspriser till de tre bästa i dam respektive Herrklass.

Tävlingen Arrangeras av Primalcoaching.se i samarbete med och frågor om tävlingen mailas till: André Fält andre.falt@primalcoaching.se

Anmälningsavgift är 100kr och sker via swish på nr.1236765168 Märk anmälan med: Datum, Try swimrun Fullständigt namn och klass (herr el.dam) OBS! Bara 100 startplatser per tävling.
Datum för första tävling är 29/5 sen följer 26/6, 31/7 och grandfinale 28/8.

Try Swimrun hälsar alla varmt välkomna till 4 fartfyllda swimrunkvällar vid Saxtorpssjöarna