Referenser

Efter att jag fått hjälp av André med träningsupplägg och coachning har jag kunnat tränat kontinuerligt och rätt! Alla delar av kroppen hänger med i träningen och jag har varit helt skadefri. Jag har fortfarande lite svårt att förstå hur jag kunnat bli både uthålligare och snabbare samtidigt faktiskt. Träningen har anpassats efter mina mål och André har med ett stort engagemang följt upp mina resultat och varit väldigt inspirerande och peppande hela tiden. Hans kunskaper inger förtroende. Jag rekommenderar verkligen Primal Coaching.
//Andreas Hellqvist

 

2013 började jag smått satsa på Triathlon. Med ingen erfarenhet men stort intresse förstod jag snabbt att jag var tvungen o ta experthjälp. Andre Fält o primal Coaching blev det naturliga valet. Dels kände vi varandra innan o sen såg jag framgångarna hos Andrés adepter och Andre själv.

2014 körde jag min första olympiska Triathlon o kom på en 11e plats i mitt premiärlopp. Med rätt Coaching anpassat efter mina behov o träningsmöjligheter fick jag rejält blodad tand.

2015 körde jag 3 olympiska o en IronMan 70.3 samt ett par marathon o en del traillopp. Återigen hjälpte André mig hela tiden, dag för dag, vecka efter vecka.
Som bäst placerade jag mig på en femteplats det året!

2016 har jag kört sprint, olympisk, IronMan 70.3 samt swimrun. IronMan i Kalmar kommer bli min sista Triathlontävling för att helt framåt satsa på Swimrun o ultralöpning. Inget jag ens funderat på utan Andrés hjälp o Coaching.

André och Primalcoaching har ett unikt Concept som sätter individen i fokus! Anpassade o skräddarsydda schema efter varje atlet. Utöver beprövade men okända metoder som tex Maffetone har Andre en väldigt god kunskap inom näringslära. Detta i kombination med hård o rolig träning har inte bara gjort mig till en atlet utan även tappat 30kg o mår idag bättre än någonsin.

Jag kan bara säga, börja träna för André o du kommer inte bara få en härlig träningsupplevlse som ger resultat utan även grym fysik!
Primalcoaching e på riktigt!

/Martin Edström

I mars 2016 började jag träna efter upplägg av André. Jag hade siktet inställt på att genomföra mitt första triathlon (olympiskt) drygt tre månader senare. Jag tränade på bra själv men saknade en riktig plan, målet var klart men vägen dit väldigt oklar så att säga. André hjälpte mig att styra upp det hela och han fick mig att inse vikten av att börja bygga upp min fysiska kapacitet från grunden för att kunna satsa långsiktigt i träningen. Sedan starten har jag lärt mig oerhört mycket och André är aldrig sen att svara på de hundratals frågor jag har som ny i sporten.
Träningsupplägget är väldigt genomtänkt och jag uppskattar enormt att André är engagerad i att få mig insatt i vetenskapen bakom, det gör mig ännu mer motiverad och trygg i att det här verkligen kan ta mig framåt. Dessutom upplever jag att Primal Coaching inte bara handlar om träningen i sig utan även om betydelsen av en allmänt hälsofrämjande livsstil i allt vad det innebär. Genom att följa ett upplägg känner jag också att även om jag nu tränar mer än tidigare så är det enklare att planera in passen i vardagen när jag har dem nedskrivna. Oberoende av vilken erfarenhet du har sedan tidigare och vilka mål du har är jag säker på att stödet från en sådan här typ av coaching kommer ge dig en fet skjuts på vägen!

Linnéa Olausson

Mitt första år som jag testa triathlon så blev det två halva Ironman och en hel i Kalmar 2014 då hade jag hjälp av Andre och är väldigt nöjd med samarbetet.
Inte bara med resultaten jag fick utan också med att Andre är väldig lyhörd och tittar på ens livssituation och ser till att träningsmängden är realistisk med ens jobb och familjesituation.
Efter prövat på triathlon ett år så tog jag ett sabbatsår och augusti 2015 anmälde jag mig till Kalmar Ironman 2016 och tänkte att nu är det bara att köra.Men jag körde kanska snabbt fast i mitt eget upplägg det blev ingen riktig rödtråd i upplägget.
Så jag tig kontakt med Andre igen och Primalcoaching och har inte ångat det en sekund det här upplägget passar mig väldigt bra.
Det kommer bli väldigt spännande att stå på startlinjen i Kalmar och har haft Primalcoaching som uppbackning.
Så står du för en utmaning framför dig stor som liten kan jag varmt rekommendera Andres upplägg så tveka inte kontakta Primalcoaching nu.

Jimmy Sandgren.